Arteaga sluit opnieuw aan bij de spelersgroep van KRC Genk

Arteaga sluit opnieuw aan bij de spelersgroep van KRC Genk

KRC Genk-verdediger Gerardo Arteaga was de afgelopen dagen in de Verenigde Staten voor de Gold Cup. Op dat toernooi speelde Arteaga echter geen minuut voor Mexico en hij is zelfs al terug in ons land. Zo is te zien op de officiële kanalen van KRC Genk.

Naast het EK en de Copa America wordt ook de Gold Cup deze zomer georganiseerd. In Centraal- en Noord-Amerika spelen 16 landen om de Gold Cup. Onder die landen ook het Mexico van Genk verdediger Gerardo Arteaga. De Mexicanen komen uit in Groep A en speelden al twee wedstrijden. Zaterdag Mexico het 0-0 gelijk tegen Trinidad en Tobago en donderdag won het met 0-3 van Guatemala. Arteaga zal niet meer in actie komen op de Gold Cup, want hij tekende al opnieuw present in het Genkse trainingskamp.

Arteaga werd vorige zomer door Genk voor 3,5 miljoen euro weggehaald bij het Mexicaanse Santos Laguna. In de Belgische eerste klasse speelde de Mexicaanse linksachter 19 keer in het Genkse shirt. Hij was al goed voor een doelpunt en vier assists. Hij begint nu met Genk aan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie