Vrancken bevestigt blessure De Camargo: “Hij zal zo’n vier weken out zijn”

Vrancken bevestigt blessure De Camargo: “Hij zal zo’n vier weken out zijn”

Gepubliceerd: zondag 11 juli 2021 om 15:15zo 11-07-2021 om 15:15

Laatste update: vrijdag 23 juli 2021 om 14:28vr 23-07-2021 om 14:28

Op zijn 38ste is Igor De Camargo nog steeds een profvoetballer en is hij klaar voor een nieuw seizoen bij KV Mechelen. Voor de Braziliaanse Belg wordt het ook zijn afscheidstournee in het profvoetbal.

"Dit is mijn laatste seizoen als profspeler", geeft De Camargo aan in Christiaens en Company op TV Limburg. De Camargo heeft ook nog een groot plan voor zijn laatste seizoen. "Ik wil bij KV Mechelen de jonge gasten mee begeleiden. Ik wil op een goede manier eindigen", gaf hij aan.

Hij lijkt daarmee onder andere op Ferdy Druijff te doelen, die nog een extra seizoen wordt gehuurd van AZ Alkmaar. Zelf was De Camargo vorig seizoen nog goed voor negen doelpunten en één assist in 33 partijen. Dit seizoen lijkt hij eerder vooral vanop de bank te gaan moeten toekijken, maar wil hij dus nog een rol spelen als begeleider en invaller.

Zo lijkt er na een lange profcarrière een einde te gaan komen aan het verhaal van De Camargo. De voormalige Rode Duivel kwam uit voor KRC Genk, Heusden-Zolder, FC Brussels, Standard, Borussia Mönchengladbach, Hoffenheim, opnieuw Standard, opnieuw KRC Genk en APOEL Nicosia. Sinds 2018 is hij actief voor KV Mechelen.

Update: De Camargo is aan zijn laatste seizoen als prof bezig, maar de aanvaller zal de competitiestart moeten missen met KV Mechelen. Het Laatste Nieuws meldt dat de 37-jarige aanvaller een kijkoperatie moet ondergaan aan de knie. Hij blesseerde zich in de oefenpot tegen Standard Luik aan de meniscus en het is nog niet geweten hoe lang hij uit zal zijn.

Update: De operatie aan de knie van Igor De Camargo is goed verlopen, dat laat de aanvaller op Instagram weten. Coach Wouter Vrancken bevestigde de blessure van de aanvaller aan Het Laatste Nieuws: “Maar we verwachten dat Igor zo’n vier weken out zal zijn”, klinkt het.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Igor de Camargo (@igordecamargo)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws