Geen Standard voor Vanheusden: ‘Vijf Italiaanse clubs in de running voor huur’

Geen Standard voor Vanheusden: ‘Vijf Italiaanse clubs in de running voor huur’

09-07-2021 23:41 Laatste update: 10-07-2021 11:13
9

Zinho Vanheusden trekt naar Inter Milaan, dat meldt Het Belang van Limburg en wordt bevestigd door meerdere Italiaanse bronnen. Standard ontvangt naar verluidt zo'n 16 miljoen euro.

Het was lang gissen naar wat er zou gebeuren met Vanheusden. Bij Standard blijven, of toch het ruime sop kiezen. Het is dat laatste geworden. Vanheusden trekt voor vijf jaar naar Milaan, maar wordt onmiddellijk uitgeleend aan Genoa of Cagliari. Dit weekend buigt hij zich over die opties.

In totaal speelde Vanheusden 72 wedstrijden voor de rouches. Afgelopen seizoen werd hij geteisterd door een heftige blessure, waardoor hij de strijd al vroeg in het seizoen moest staken. 

Standard heeft zo een opsteker beet in een financieel benarde situatie. Van het transferverbod dat werd opgeheven, kan men nu optimaal gebruik maken.

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat Standard Luik achter het net heeft gevist om Zinho Vanheusden te huren van Inter Milano. Er zouden nu vijf Italiaanse clubs in de running zijn: Bologna, Spezia, Genoa, Cagliari en Sassuolo.