UPDATE: ‘Beiranvand keert zijn kar en gaat dan toch in Portugal aan de slag’

UPDATE: ‘Beiranvand keert zijn kar en gaat dan toch in Portugal aan de slag’

06-07-2021 07:45 Laatste update: 08-07-2021 20:00
5

Antwerp heeft Ortwin De Wolf definitief vastgelegd, en dat is slecht nieuws voor Alireza Beiranvand. De keeper uit Iran moet weg, maar weigerde een aanbieding van Boavista. 

Antwerp wil graag nog de 630.000 euro recupereren die het zelf heeft betaald voor Beiranvand. Boavista kwam al op de proppen voor een huur met aankoopoptie, maar dat wil Beiranvand zelf niet. Boavista werd afgelopen seizoen amper dertiende in Portugal en is sportief dus een serieuze stap achteruit.

Beiranvand kwam als eerste doelman van Iran met heel wat adelbrieven naar de Bosuil, maar speelde uiteindelijk maar tien wedstrijden. De concurrentie met De Wolf én Jean Butez was dan ook moordend. Beiranvand heeft bij Antwerp wel nog een contract lopen tot de zomer van 2023. Hij kan dus rustig al zijn opties bekijken.

UPDATE: Zien we Beiranvand dan toch in Portugal volgend seizoen? Volgens het doorgaans goed ingelichte Portugese nieuwsmedium Record tekent de doelman zodra een contract bij Boavista. Het nieuwsmedium meldt dat de zaakwaarnemer van de speler de deal heeft bevestigd. Het zou gaan om een huurperiode van één seizoen met een aankoopoptie.