Nog geen contractverlenging voor Januzaj: ‘Italiaanse club ligt op de loer’

Nog geen contractverlenging voor Januzaj: ‘Italiaanse club ligt op de loer’

04-07-2021 21:50 Laatste update: 04-07-2021 21:50
10

Geen EK voor Adnan Januzaj, die daardoor mocht genieten van een lekker uitgebreide vakantie. Deze maandag moet de linkspoot zich weer melden bij Real Sociedad. Daar mag hij zich meteen verheugen op contractonderhandelingen.

Volgens Mundo Deportivo wil Sociedad immers snel een overeenkomst vinden met Januzaj. De Baskische bekerwinnaar van de editie 2020 is tevreden over zijn prestaties en wil dan ook graag verder. Toch zit er een addertje onder het gras: enkel aan dezelfde voorwaarden zal het contract van Januzaj verlengd worden. Als hij weigert, dringt een verkoop zich op.

Voorlopig is het onduidelijk hoe Januzaj zelf tegenover de kwestie staat. De Brusselaar kent het huis er inmiddels wel, aangezien hij al sinds 2017 uitkomt voor Sociedad. Toch is het niet allemaal rozengeur en maneschijn gebleken. De voorbije twee seizoenen moest Januzaj zich voornamelijk tevreden stellen met een rol als luxe-invaller. 

Afhankelijk van de onderhandelingen met de dertienvoudige Rode Duivel zal Sociedad haar transferstrategie aanpassen. Hoe dan ook staan een doelman en een linksachter op het wensenlijstje, weet Mundo Deportivo. Als Januzaj het hard speelt aan de onderhandelingstafel, komt daar ook nog een vleugelspeler bij.

Update: Adnan Januzaj heeft nog steeds geen contractverlenging getekend bij Real Sociedad. Volgens La Gazzetta dello Sport ligt het Italiaanse Lazio op de loer. Ook Josip Brekalo (Wolfsburg) en Alex Grimaldo (Benfica) staan op het lijstje.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie