Defour predikt rust: “Moeten Italië niet wijzer maken dan nodig”

Defour predikt rust: “Moeten Italië niet wijzer maken dan nodig”

30-06-2021 10:00
1

Tot en met vrijdagavond zal er druk gespeculeerd worden over de basiself van de Rode Duivels. Spelen De Bruyne en Hazard of niet? Steven Defour vindt in Het Belang van Limburg dat niemand dat hoeft te weten.

Defour denkt dat als Martinez de basiself al zou weten, hij het niet gaat vertellen. “Ik geloof Roberto Martinez als hij zegt dat die beslissing pas op de dag van de wedstrijd wordt genomen. We moeten Italië ook niet wijzer maken dan nodig.”

Er wordt hedendaags druk gespeculeerd over de basiself. Hazard en De Bruyne proberen fit te geraken voor de wedstrijd tegen Italië. Volgens verschillende bronnen zal dat gaan lukken, maar Roberto Martinez laat niets los.

De ex-voetballer merkt wel op dat het voor de rest van de kleedkamer geen evidente situatie is: ““Voor jongens als Mertens en Carrasco, mogelijke vervangers van Kevin en Eden, is dit uiteraard geen evidente situatie. Zij moeten er rekening mee houden dat ze vrijdag mogen spelen, maar als de twee anderen fit zijn, zou het ook zomaar kunnen dat ze naast de ploeg vallen”, zegt hij in het dagblad.