OFFICIEEL: Twee nieuwelingen bij Cercle Brugge en negen(!) vertrekkers

OFFICIEEL: Twee nieuwelingen bij Cercle Brugge en negen(!) vertrekkers

Gepubliceerd: zondag 13 juni 2021 om 13:14zo 13-06-2021 om 13:14

Voor veel Belgische clubs beginnen de voorbereidingen op volgend seizoen al snel en kan er dus uitgekeken worden naar enkele nieuwe pionnen. Ook bij Cercle Brugge, die weer kunnen rekenen op de hulp van moederclub AS Monaco.

Op de officiële kanalen kondigt Cercle Brugge aan dat het maandag aan de voorbereidingen op volgend seizoen zal beginnen. Op training zullen er ook enkele nieuwe spelers te zien zijn, waaronder twee spelers van AS Monaco.

Meer bepaald gaat het om Boris Popovic, een 21-jarige centrale verdediger en Edgaras Utkus, een twintigjarige centrale middenvelder. Zij krijgen de komende weken de kans om zich te bewijzen aan Yves Vanderhaeghe en zijn staf.

Cercle Brugge kondigt daarnaast ook het vertrek van enkele pionnen aan. De verbintenissen van Merveille Goblet, Jérémy Taravel en Calvin Dekuyper lopen af en vertrekken bij de club. Ook huurlingen David Bates, Harisson Marcelin, Strahinja Pavlovic, Giulian Biancone, Iké Ugbo en Anthony Musaba zullen niet te zien zijn bij Cercle.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws