“Preud'homme? Dan moeten we eerst ons stadion verkopen”

“Preud'homme? Dan moeten we eerst ons stadion verkopen”

Gepubliceerd: vrijdag 14 mei 2021 om 23:15vr 14-05-2021 om 23:15

De kans dat Seraing op zoek moet naar een nieuwe trainer wordt allemaal groter. Voorlopig bereikte de club nog geen akkoord met Emilio Ferrera. De kans dat Michel Preud'homme Ferrera opvolgt, lijkt trouwens ook nihil.

Ferrera slaagde er dit seizoen met Seraing in om promotie naar de Jupiler Pro League af te dwingen. Het contract van de trainer loopt evenwel dra af en een akkoord om het te verlengen werd (nog) niet gevonden. In 1A zal er dus een nieuwe trainer voor de groep komen te staan.

Vrijdag kwam het verhaal naar buiten dat men bij Seraing aan Michel Preud'homme dacht. Maar daar reageert Philippe Gilis nu met een kwinkslag op. "Om Michel een voorstel te kunnen doen dat past bij zijn status, zouden we eerst het stadion moeten verkopen. En vermits het stadion eigendom is van de stad en de stad niet op de hoogte is, mag dat niet geweten zijn...", citeert Het Laatste Nieuws de Algemeen directeur van Standard.

 Marc Grosjean blijft wel bij Seraing. De assistent van Ferrera bereikte wel een akkoord met de club voor een langer verblijf. Dat weet HLN.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws