Martinez: Op het EK zullen we de beste Hazard te zien krijgen

Martinez: "Op het EK zullen we de beste Hazard te zien krijgen"

Gepubliceerd: vrijdag 14 mei 2021 om 17:16vr 14-05-2021 om 17:16


Het EK staat voor de deur en maandag weten we de EK-selectie van Roberto Martinez. Daarin zal ongetwijfeld Eden Hazard ook een plekje krijgen, maar zullen we op het EK ook de beste Hazard te zien krijgen.

Onze landgenoot heeft er geen al te best seizoen opzitten met Real Madrid en sukkelde van de ene blessure in de andere. De laatste weken is hij echter weer fit, tot groot jolijt van bondscoach Martinez. "Ik heb de laatste drie wedstrijden gezien", zegt Martinez in gesprek met VTM Nieuws.

"Het waren drie zeer veeleisende wedstrijden, zowel in de Spaanse competitie als de Champions League", weet Martinez. De bondscoach zag echter ook dat Hazard weer topfit lijkt te zijn en klaar raakt voor het EK. "Ik heb fysiek een andere Hazard gezien dan de maanden daarvoor. Hij kan weer lachen", aldus Martinez.

De beste Hazard
Er is dus ook hoop dat we op het EK een goede Hazard te zien zullen krijgen. Sterker nog, Martinez twijfelt daar zelfs niet aan. "Ik heb die nooit gehad. Nu heb ik enkel de bevestiging gekregen dat we op het EK de beste Hazard te zien zullen krijgen. Er is niets dat het tegendeel bewijst", besloot Martinez.

Door zijn blessureproblemen speelde Hazard tot dusver nog maar 873 minuten (omgerekend net iets minder dan tien partijen) voor Real Madrid dit seizoen. Daarin was hij goed voor vier doelpunten en één assist. Op 12 juni nemen de Rode Duivels het in de groepsfase op tegen Rusland. Vervolgens wachten Denemarken (17 juni) en Finland (21 juni) op de Belgische nationale ploeg.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws