KV Mechelen-man maakt grote indruk op Leye: Hij is in vorm

KV Mechelen-man maakt grote indruk op Leye: "Hij is in vorm"

Gepubliceerd: woensdag 12 mei 2021 om 23:46wo 12-05-2021 om 23:46

We krijgen donderdag opnieuw een speeldag in de Europe Play-Offs, waarin Standard het zal opnemen tegen KV Mechelen. Twee ploegen die een sterk weekend achter de rug hebben, maar wie trekt donderdag aan het langste eind.

Standard won zelf van KAA Gent, maar KV Mechelen wist ook te overtuigen met een spectaculaire 5-3 zege tegen KV Oostende. Dat zag ook coach Mbaye Leye. "Het is een ploeg die op dit moment goed draait", geeft Leye aan bij RTBF.

Vooral de voorhoede van KV Mechelen maakte indruk op Leye. Tegen KVO waren de Mechelaren ook nog goed voor vijf doelpunten. Leye weet dus waar de sterkte van Malinwa ligt. "Mechelen beschikt over onmiskenbare offensieve troeven, zoals we tegen Oostende hebben kunnen zien. Ze hebben vijftien keer gescoord in vier matchen", klinkt het.

Bij Mechelen zag hij ook één grote uitblinker: Nikola Storm. De 26-jarige vleugelaanvaller zit in de vorm van zijn leven en was in de laatste vier partijen goed voor maar liefst zeven doelpunten. "We zullen vooral Nikola Storm in het oog moeten houden", weet Leye. "Want hij zit op dit moment in een grootse vorm", besloot hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws