Koeman houdt zich weer niet in bij Barça: 'Het is persoonlijk, er speelt iets'

Koeman houdt zich weer niet in bij Barça: 'Het is persoonlijk, er speelt iets'

Gepubliceerd: vrijdag 7 mei 2021 om 14:44vr 07-05-2021 om 14:44

Ronald Koeman heeft nog altijd weinig begrip voor de schorsing die hij heeft gekregen van de Spaanse voetbalbond. De trainer van FC Barcelona is in hoger beroep gegaan, waardoor hij op de bank hoopt te zitten in de Primera División-topper tegen Atlético Madrid van zaterdag.

"Wat kan ik zeggen, het voelt persoonlijk", stelt Koeman op de persconferentie. De Nederlander ontving in het competitieduel met Granada een rode kaart vanwege kritiek op de vierde official. "Omdat ik 'wat een figuur' heb gezegd, dat is toch niet beledigend. Het is geen reden om iemand voor twee duels te schorsen, dus moet er iets anders spelen", suggereert hij.

Koeman kraakt ook de gang van zaken, want het is nog onduidelijk of hij van de partij is in de topper tegen Atlético. De Spaanse arbitragecommissie TAD moet nog uitspraak doen. "Ik weet niet of het comité al heeft overlegd, maar dat zou voor morgen moeten gebeuren. Ik snap niet dat het zolang duurt en dat het niet duidelijk is of ik er morgen bij mag zijn of niet", stelt de coach, die de ontmoeting met Valencia al miste.

In dat laatste duel had Alfred Schreuder de leiding over Barça. "De technische staf is vakkundig genoeg om het over te nemen en we zijn al lang samen. Onze ideeën zijn hetzelfde. Maar ik ben de coach en wil er graag bij zijn."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws