Ten Hag hekelt 'onnavolgbaar' coronabeleid: Dit is daar weer zo'n voorbeeld van

Ten Hag hekelt 'onnavolgbaar' coronabeleid: "Dit is daar weer zo'n voorbeeld van"

Gepubliceerd: zondag 2 mei 2021 om 19:30zo 02-05-2021 om 19:30

Erik ten Hag heeft met volle teugen genoten van het kampioensfeest bij de Johan Cruijff Arena. Supporters van Ajax waren ondanks de coronamaatregelen in grote getalen aanwezig om de 35ste landstitel te vieren, iets wat de trainer wel begrijpt.

"Dit is de titel van de spelers, maar ook zeker van de fans", zegt Ten Hag tegen ESPN. "We hebben ze gemist. Het was een moeilijk seizoen, zeker ook voor hen. Het is mooi dat we dit toch nog met ze kunnen delen. We snakken ernaar dat ze terug zijn en dat kan ons niet snel genoeg gebeuren."

De massale toestroom van supporters bij de Johan Cruijff Arena had voorkomen kunnen worden, aldus Ten Hag. Dat het uiteindelijk wel gebeurde, vindt hij niet meer dan logisch. "Waar het om gaat is, dat het totaal onnavolgbaar is wat er gebeurt. Als er vorige week supporters welkom zijn hou je ze toch een worst voor. Ze verkopen het zonder de fans perspectief te geven. Dan is het een hard gelag voor de fans, dat zij hier niet bij kunnen zijn en we het niet samen kunnen vieren", stelt de trainer.

"En zo zijn er wel meer dingen in het hele coronabeleid, die de 'man met de pet' maar ik ook niet kunnen volgen", benadrukt Ten Hag. "De mondkapjes waren niet nodig, maar we lopen wel al een heel jaar met mondkapjes. En de avondklok, wat is het effect? Nou ja, dit is daar dan weer zo'n voorbeeld van.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws