Breaking news

LIVE: Mbokani aan de aftrap, Vanaken op de bank bij Club Brugge

Anderlecht NXT haalt top vier, Club Brugge NXT was laatste in 1B

"Anderlecht NXT haalt top vier, Club Brugge NXT was laatste in 1B"

Gepubliceerd: donderdag 22 april 2021 om 12:00do 22-04-2021 om 12:00

Laatste update: donderdag 22 april 2021 om 12:08do 22-04-2021 om 12:08

Anderlecht heeft zich op de laatste speeldag geplaatst voor Play-Off 1. Eddy Snelders geeft bij De Witte Duivel aan dat Vincent Kompany op die manier toch slaagt voor zijn vuurdoop als trainer. 

"Anderlecht heeft van ons allemaal veel kritiek gekregen, maar heeft ondanks de wisselvalligheid zijn doel bereikt", aldus Snelders. "En dat nadat ook Doku werd verkocht. Belangrijk is dat vooral tegen de rechtstreekse concurrenten veel punten werden behaald. Dat belooft voor de komende weken. Het biedt blijkbaar ook nieuwe perspectieven. Twee weken geleden was Nmecha niet houdbaar, nu zou het misschien toch kunnen."

Kompany kan zich dus op de borst kloppen. "In principe wel. Met zo'n jonge spelers neem je risico's, vooral als je op een bepaalde manier wil spelen. Maar het resultaat is er. Kijk, Anderlecht NXT heeft in 1A de top vier gehaald, Club Brugge NXT is in 1B laatste geworden."

Kompany is door de storm geraakt met Anderlecht. "Vince is het afgelopen jaar zes keer gelyncht en vier keer begraven en toch is Europees voetbal nog haalbaar. Akkoord, het ging met vallen en opstaan, maar hij staat waar hij wilde staan."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws