Flick maakt vertrek bij Bayern bekend: 'Ik heb het de jongens vandaag verteld'

Flick maakt vertrek bij Bayern bekend: 'Ik heb het de jongens vandaag verteld'

Gepubliceerd: zaterdag 17 april 2021 om 18:06za 17-04-2021 om 18:06

Hansi Flick gaat na dit seizoen weg bij Bayern München. De succestrainer heeft zijn spelers zaterdag laten weten dat hij zijn contract na dit seizoen wil beëindigen en meldde dat op de Duitse tv.

Het boterde al geruime tijd niet tussen Flick en technisch directeur Hasan Salihamidzic, die een andere koers wil varen met Der Rekordmeister. Afgelopen week hintte de trainer na de Champions League-uitschakeling bij Paris Saint-Germain al op een vertrek en na afloop van de met 2-3 gewonnen wedstrijd in Wolfsburg heeft hij duidelijkheid gegeven.

Tegenover Sky Deutschland liet hij weten dat het elftal zaterdag op de hoogte is gesteld. "Ik heb de jongens vandaag verteld dat ik mijn contract na afloop van dit seizoen graag wil laten beëindigen", klonk het. Daarmee komt een bijzonder succesvolle periode van de trainer tot een einde: Flick won vorig seizoen alle zes de prijzen die er voor Bayern te winnen waren.

Daarmee wordt het zeer aannemelijk dat Flick binnen afzienbare tijd wordt aangesteld als bondscoach van Die Mannschaft. Joachim Löw maakte eerder bekend na het EK van komende zomer te zullen stoppen en de naam van Flick zong al snel rond als zijn opvolger. Bayern zal op zoek moeten naar een nieuwe trainer en zou naar verluidt graag Julian Nagelsmann voor de groep willen zetten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws