'KV Oostende krijgt geen licentie en stapt zonder zorgen naar het BAS'

'KV Oostende krijgt geen licentie en stapt zonder zorgen naar het BAS'

Gepubliceerd: woensdag 14 april 2021 om 07:15wo 14-04-2021 om 07:15

De Belgische clubs krijgen woensdag te horen of ze een licentie voor volgend seizoen krijgen of niet. Eén club die al zo goed als zeker slecht nieuws zal krijgen is KV Oostende, al is er nog geen paniek bij de kustploeg.

Volgens Het Laatste Nieuws is de kans bijzonder groot dat KV Oostende in eerste instantie geen licentie zal krijgen voor volgend seizoen. De Licentiecommissie verlangt inzage in de jaarrekeningen van alle aandeelhouders, maar dat ziet het KVO-bestuur niet zitten.

De buitenlandse eigenaren Paul Conway en Chien Lee hebben namelijk clubs over heel Europa en hoeven dat nergens elders te doen. Volgens diezelfde buitenlandse eigenaren zou inzage in de boekhouding ook voor een potentieel concurrentieel nadeel kunnen zorgen voor hun andere clubs.

Dat dreigt er dus voor te gaan zorgen dat KV Oostende in eerste instantie geen licentie krijgt. KV Oostende zal daarom naar het BAS trekken om toch een licentie te behalen. KVO maakt zich dan ook geen zorgen en gelooft dat het via dat orgaan wel een licentie zal bemachtigen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws