Natuurlijk wordt de wedstrijd tegen KRC Genk speciaal voor mij

"Natuurlijk wordt de wedstrijd tegen KRC Genk speciaal voor mij"

04-04-2021 12:30
10

KRC Genk gaat maandag op bezoek bij Oud-Heverlee Leuven. Daar komen de Limburgers ook hun ex-speler Casper De Norre tegen. Voor hem is die match natuurlijk extra speciaal. 

"Natuurlijk is de wedstrijd van maandag wat speciaal voor mij", benadrukt De Norre op de website van OH Leuven. "Logisch ook, want je speelt tegen heel wat jongens waarmee je toch anderhalf jaar de kleedkamer hebt gedeeld. Ik kijk er zeker naar uit."

Bij OH Leuven vindt hij nu de speelminuten die hij in Genk niet kreeg. "Bij Genk kwam ik niet meer aan spelen toe en viel ik zelfs al eens naast de selectie. Dan moet je eerlijk zijn met jezelf en andere oorden opzoeken. Het heeft geen zin om dan te hopen of te wachten op een nieuwe coach die je eventueel wel speelkansen gunt."

De Norre krijgt wel een moeilijke opdracht: man in vorm Ito tegenhouden. "Als vleugelverdediger dien je uiteraard in de eerste plaats je verdedigende werk op te knappen. Maar ik ben iemand die van nature aanvallend is ingesteld. Ik zal dus zeker proberen om ook op offensief vlak mijn steentje bij te dragen en Ito ook eens achter mij te laten lopen", kondigt De Norre aan.