Schrijvers over zijn vertrek bij Club Brugge: Hij was zeker geen vragende partij

Schrijvers over zijn vertrek bij Club Brugge: "Hij was zeker geen vragende partij"

03-04-2021 08:30
6

Siebe Schrijvers verliet tijdens de wintermercato Club Brugge voor Oud-Heverlee Leuven, dat om en bij de twee miljoen euro op tafel legde. Aan Den Dreef is de 24-jarige aanvaller voorlopig nog geen vaste waarde, maar spijt van zijn overstap heet Schrijvers niet.

Zo vond Schrijvers zijn periode bij Club Brugge heel leerrijk. "Aan alles voelde je dat het een echte topclub is. Ik heb er een geweldige tijd gehad. Het is een mooie club. Gek genoeg was het mooiste jaar er een waarin we geen kampioen zijn geworden. De trainer (destijds Ivan Leko, nvdr.) geloofde in mij. Ik speelde veel en kende mijn beste seizoen in eerste klasse", klinkt het in Het Belang van Limburg.

Gezien de weinige speelkansen – nog meer sinds de komst van Noa Lang en Tahith Chong – vond Schrijvers het verstandig om te vertrekken bij Club Brugge. "Het was volledig mijn eigen wens. Een week voordat ik in Leuven tekende, had ik nog een goed gesprek met Philippe Clement. Hij was zeker geen vragende partij voor een transfer. Toen ik mijn spullen in Brugge ging ophalen, zei hij nog dat hij het heel jammer vond."