Ex-speler van Standard is de 'Iniesta van MVV': “Soms zeggen ze ook Zidane”

Ex-speler van Standard is de 'Iniesta van MVV': “Soms zeggen ze ook Zidane”

27-03-2021 18:47
2

De naam van Jerome Déom doet mogelijk nog een belletje rinkelen. Op 17-jarige leeftijd debuteerde hij bij Standard. Momenteel is hij op 21-jarige leeftijd actief bij MVV. In Maastricht kreeg de middenvelder een bijnaam waar hij zelf de humor van inziet.

Dit weekend won MVV met 2-0 van Almere City. Deom scoorde niet, maar speelde wel een sterke partij. Bij de analisten van ESPN klonk het dat hij speelde zoals de Iniesta van MVV. Na de match werd hij daarmee geconfronteerd voor de camera van ESPN. "Soms zeggen ze ook Zidane, nu is het Iniesta", lachte de middenvelder zijn tanden bloot.

"Het is een mooi compliment", ging de ex-speler van Standard verder. "Iniesta is een hele goede speler. Hij is ook een voorbeeld voor mij. Of de vergelijking terecht is voor mij? Ik weet het niet. Als anderen dat zeggen dan is dat goed voor mij", besloot Deom het interview.

In de Nederlandse Tweede Klasse staat MVV momenteel op een 12e plaats. Dom zit jaar aan 29 competitieduels. Daarin scoorde hij 2 keer en gaf hij 4 assists.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie