SELECTIE: Genk trekt met zelfde 22 namen naar Standard, viertal blijft aan de kant

SELECTIE: Genk trekt met zelfde 22 namen naar Standard, viertal blijft aan de kant

18-03-2021 16:28
7

KRC Genk zit weer helemaal op het juiste spoor richting Play-Off 1. Vrijdagavond kan het misschien wel de beslissende stap zetten, al belooft de komst van Standard Luik een hevig duel te worden. Gezien de recente prestaties kijken John van den Brom en zijn 22 geselecteerden die wedstrijd echter met vertrouwen tegemoet.

Donderdagnamiddag maakte Genk zijn selectie bekend voor de ontmoeting met de Rouches. Veel verrassingen vallen er niet te noteren, aangezien van den Brom dezelfde 22 namen heeft opgeroepen als vorig weekend in de beker. Daarin plaatsten de Limburgers zich overigens voor de finale, door RSC Anderlecht te kloppen: 1-2.

Ook in de competitie loopt het weer vlot, met een recente zes op zes tot gevolg. Net op tijd om het duel met Standard met overtuiging aan te vatten. Van den Brom heeft dan ook nauwelijks kopzorgen. Tobe Leysen, Bryan Limbombe en Jere Uronen ontbreken weliswaar door corona, maar enkel die laatste doet normaliter op regelmatige basis mee. Dries Wouters blijft dan weer herstellende van een kuitblessure.