Ronaldo sluit horrorweek Juventus af met perfecte hattrick op Sardinië

Ronaldo sluit horrorweek Juventus af met perfecte hattrick op Sardinië

Gepubliceerd: zondag 14 maart 2021 om 20:09zo 14-03-2021 om 20:09

Juventus en Cristiano Ronaldo hebben zondagavond veerkracht getoond na de Champions League-uitschakeling tegen FC Porto. De Portugese superster maakte zich op Sardinië even kwaad en legde met een perfecte hattrick de basis voor een 1-3 uitzege op Cagliari.

De nummer zeventien en drie van de Serie A stonden na tien minuten spelen nog op 0-0, maar Ronaldo voerde de score in 22 minuten tijd eigenhandig op naar 0-3. Eerst kopte hij de openingstreffer voorbij Alessio Cragno, vervolgens schoot hij met rechts een penalty binnen en daarna rondde hij de klus af met een schot met links. Voor de Serie A-topschutter waren het alweer zijn 21ste, 22ste en 23ste treffers van het seizoen.

Ronaldo sloot hiermee een rumoerige week vol kritiek en transfergeruchten af en Juventus liet Cagliari niet meer in de buurt komen. De vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar kwam nog in de buurt van een vierde, maar de eretreffer van Giovanni Simeone was de enige goal van de tweede helft: 1-3. Nummer drie Juventus komt weer op tien punten van koploper Internazionale, dat eerder op de zondag bij Torino won. De Oude Dame heeft overigens het inhaalduel met Napoli nog tegoed.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws