Hasi wil terugkeren: “Kreeg al voorstellen van KRC Genk, Cercle en Charleroi”

Hasi wil terugkeren: “Kreeg al voorstellen van KRC Genk, Cercle en Charleroi”

13-03-2021 07:46
4

Besnik Hasi zit momenteel bij Al Raed en won drie keer in zijn laatste vijf matchen. In Saoedie-Arabië staat hij tiende in de stand, maar de oefenmeester wil terugkeren naar België.

“Een coach die drie jaar bij een Saoedische club blijft: dat is nooit gezien”, zegt Hasi aan Het Nieuwsblad. “De voorzitter wil me nog langer houden, maar de club botst op zijn sportieve limieten en ik mis mijn familie. In januari wilden we nog Mehdi Carcela halen van Standard.”

“Zijn entourage was akkoord, maar hij wilde een contract van 1,5 jaar en we konden hem maar 5 maanden bieden. We hebben 5de gestaan in het klassement, maar na drie kruisbandblessures op 10 dagen zijn we wat weggezakt. Gelukkig haalden we wel Marko Marin - ex-Anderlecht - die ons iets extra geeft.”

Hasi mist zijn familie en kreeg al voorstellen. “Ik heb mijn familie niet meer gezien sinds september. Ik sta er voor open en sinds ik hier ben kreeg ik al voorstellen van Cercle, Charleroi en Genk. We zien wel. Ik zit ook niet te wachten tot er in België een trainer moet vertrekken.”