Strijd om Henry barst helemaal los, OHL krijgt dagelijks managers te horen

Strijd om Henry barst helemaal los, OHL krijgt dagelijks managers te horen

12-03-2021 23:44
3

Oud-Heverlee Leuven is dit seizoen één van de revelaties in de Belgische competitie en kan rekenen op enkele sterkhouders. Daar is Thomas Henry er één van. De spits blijft maar scoren en heeft zich ook in de kijker gespeeld van verschillende clubs.

Met zijn twintig doelpunten en vijf assists dit seizoen mag Henry al terugblikken op een bijzonder goed voetbaljaar. De inmiddels 26-jarige spits lijkt dan ook klaar voor een stap hogerop. Volgens Wim De Corte, technisch directeur bij OHL, is er ook heel wat interesse in Henry.

"Nu al krijg ik dagelijks een drietal telefoontjes van managers die over een transfer van Thomas willen praten", zegt hij in Het Laatste Nieuws. "Dat gebeurde ook tijdens de wintermercato, maar Thomas bleef hier en is na een kort dipje weer sterk aan het spelen", klinkt het.

Of Henry ook bij OHL zal vertrekken, is nog maar de vraag. Al lijkt de kans klein dat de Leuvenaren hem ook nog lang kunnen houden. De spits heeft momenteel nog een contract tot medio 2023 bij OHL, dat hem begin 2019 overnam van AFC Tubize.