Verhulst sluit terugkeer België niet uit: Nog één keer mooie transfer maken

Verhulst sluit terugkeer België niet uit: "Nog één keer mooie transfer maken"

12-03-2021 10:11
1

Davino Verhulst maakt momenteel het mooie weer bij het Griekse Apollon, maar de doelman kan binnenkort misschien terugkeren naar de Belgische velden. Tegenover Het Laatste Nieuws spreekt hij over zijn toekomst.

Verhulst verlengde zijn contract tot 2023. “Ik voel me hier gewaardeerd”, begint Verhulst. “Deze ploeg heeft me begin dit seizoen uit de ‘shit’ gehaald door me een contract aan te bieden. Daar ben ik dankbaar voor. Daarom ook dat ik verlengd heb. Zo houdt Apollon nog iets over als ik een transfer maak, want dat is wel de bedoeling. Ik zit niet vast.”

“Samen met mijn manager, Janny Kazilas van C_Lifesports, heb ik clausules in de overeenkomst laten opnemen. Ik wil nog één keer een mooie transfer maken in mijn carrière. Daar speel ik voor. En dat weet de club ook.” Vorige winter werd hij al genoemd bij enkele clubs waaronder Antwerp. “Er was interesse”, onthult Verhulst.

“Natuurlijk zou ik in Griekenland voor een mooie, grote club willen spelen”, gaat Verhulst verder. “De voetbalcultuur is hier top. Maar ook een terugkeer naar België sluit ik niet uit. Ik ben ervan overtuigd dat ik er nog altijd mee kan. En ik mis mijn kinderen enorm, hé. Corona maakt het reizen heel moeilijk.”

“Het is geleden van Kerstmis dat ik nog bij hen kon zijn. Dat gemis is niet te omschrijven. Zo’n momenten horen nu eenmaal bij een profcarrière in het voetbal. Mijn focus ligt nu op Apollon. Na dit seizoen zien we wel. Maar de komende vier à vijf jaar wil ik nog álles uit mijn carrière halen”, aldus de doelman.