'Charleroi nog steeds zonder Morioka tegen STVV, Diagne naar de B-kern'

'Charleroi nog steeds zonder Morioka tegen STVV, Diagne naar de B-kern'

Gepubliceerd: donderdag 4 maart 2021 om 19:42do 04-03-2021 om 19:42

Laatste update: donderdag 4 maart 2021 om 19:57do 04-03-2021 om 19:57

Het gaat niet goed bij Charleroi. Ze boekten sinds de jaarwisseling nog maar één enkele competitiezege en in totaal een povere 6 op 27. In hun zoektocht naar een nieuwe overwinning zullen ze het ook dit weekend zonder Ryota Morioka moeten doen, hij is nog steeds out.

Charleroi – STVV is een confrontatie tussen twee clubs in puntennood. Zo moeten de Carolo’s zich reppen om bij de eerste acht te eindigen. Terwijl de Kanaries niet veel overschot meer hebben op de zeventiende en achttiende plaats. In de heenwedstrijd was Charleroi met 1-2 te sterk voor STVV. Maar Charleroi-coach Belhocine ziet een ander STVV dan in de heenmatch. “Sint-Truiden is dezelfde ploeg niet meer sinds we op Stayen wonnen. Het is een goed georganiseerd team”, zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Charleroi moet het wel nog steeds zonder Morioka doen. Ook Cristian Benavente is onzeker als gevolg van een trap die hij woensdag incasseerde op training. Kojko Zajkov daarentegen komt terug uit blessure. Maar zelfs in de periode dat hij fit was kwam hij niet aan spelen toe. Voor Modou Diagne lijkt het over en out bij Charleroi. Hij speelde zijn laatste wedstrijd eind januari op Standard en werd inmiddels naar de B-kern verwezen.  

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws