Breaking news

Geen proflicentie toegekend voor Moeskroen voor volgend seizoen

OFFICIEEL: Club Brugge kondigt groot nieuws aan: Een historische stap

OFFICIEEL: Club Brugge kondigt groot nieuws aan: "Een historische stap"

Gepubliceerd: woensdag 3 maart 2021 om 08:27wo 03-03-2021 om 08:27

Laatste update: woensdag 3 maart 2021 om 08:39wo 03-03-2021 om 08:39

Club Brugge heeft de intentie om naar de beurs te stappen, dat nieuws maakte Blauw-Zwart zelf bekend via de eigen kanalen. Het is de eerste Belgische club ooit die die plannen weet te verzilveren.

Binnenkort kan iedereen die wil wellicht aandelen van Club Brugge aankopen. "Dit is een historische stap voor heel de Club Brugge-gemeenschap en de logische volgende fase in haar ontwikkeling. De rijke geschiedenis en het sportieve trackrecord van Club Brugge vormen de basis van een iconisch, internationaal bekend sportmerk, dat steunt op een gemeenschap van meer dan een miljoen trouwe fans", aldus een fiere voorzitter Bart Verhaeghe.

"Onze visie is om de club verder te laten groeien, voortbouwend op dezelfde geschiedenis, werkethiek en motivatie die van ons zo een gepassioneerde club hebben gemaakt. Zo kan Club Brugge een stap voor blijven op de grootste verwachte evoluties in het voetballandschap.Tijdens de volgende fase van onze ontwikkeling blijven we ons bovenal focussen op onze fans, de prestaties op het veld en een sterk commercieel management", aldus de preses van Club Brugge.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws