Breaking news

Geen proflicentie toegekend aan Moeskroen voor volgend seizoen

Castro-Montes kan KAA Gent al verlaten: Er waren gesprekken met clubs

Castro-Montes kan KAA Gent al verlaten: "Er waren gesprekken met clubs"

Gepubliceerd: woensdag 3 maart 2021 om 08:45wo 03-03-2021 om 08:45

Bij KAA Gent tekende Alessio Castro-Montes een tijd geleden een nieuw contract, waardoor de vleugelverdediger nu tot 2024 vastligt in de Ghelamco Arena. De Gentse opvolger van Thomas Foket geeft echter toe dat er intussen al veel interesse kwam van andere teams.

Zo vindt Castro-Montes dat de transfer van Eupen naar Gent al een mooie stap in zijn loopbaan was. Na enkele goede maanden bij de Buffalo's wilde hij nog niet vertrekken. "Er waren gesprekken met clubs. Als ik ooit die volgende stap zet, wil ik dat grondig voorbereiden. Aan mijn transfer naar Gent gingen ook bezoekjes aan de club en maanden aan gesprekken vooraf", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

"Er was bijvoorbeeld Italiaanse interesse, maar in het buitenland tegen de degradatie vechten, is geen stap vooruit. Toch was dat niet de reden om bij te tekenen. Die stap interesseerde me nu niet. Ik ben hier supergraag. AA Gent bleek vanaf het begin een heel familiale club. En vooral de timing om al te vertrekken, is fout. Na zo'n seizoen met de noorderzon verdwijnen, dat strookt niet met mijn eergevoel", besluit Castro-Montes.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Castro-Montes al klaar voor een stap hogerop?

Ja
52%
Nee
48%
(181 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws