BILD bevestigt: Alaba heeft naast Real nieuwe optie om loopbaan voort te zetten

BILD bevestigt: Alaba heeft naast Real nieuwe optie om loopbaan voort te zetten

Gepubliceerd: dinsdag 23 februari 2021 om 17:30di 23-02-2021 om 17:30

Paris Saint-Germain heeft een aanbieding neergelegd bij David Alaba en zijn management. De Oostenrijkse verdediger loopt na dit seizoen transfervrij de deur uit bij Bayern München en leek op weg naar Real Madrid. PSG wil daar een stokje voor steken.

Dat melden onder andere Sky Sports en BILD dinsdag. Volgens het laatstgenoemde medium heeft Alaba echter nog geen definitieve beslissing genomen over zijn toekomst. Desalniettemin gaat zijn voorkeur momenteel nog steeds uit naar een overstap richting Madrid.

Sky beweert dat Alaba al een ontmoeting met Nasser Al-Khelaifi, de president van PSG, achter de rug zou hebben. Al-Khelaifi wilde in dat gesprek peilen hoe Alaba tegenover een verhuizing naar Parijs zou staan. 

De geruchten gingen al een tijdje dat Alaba transfervrij zou vertrekken bij Bayern. Een week geleden bevestigde de 28-jarige international het nieuws, op een speciaal ingelaste persconferentie. Hij gaf daar ook te kennen dat hij nog geen beslissing over zijn nieuwe club heeft gemaakt.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws