Sonck is geruchten over KRC Genk beu: Al de zeventiende keer

Sonck is geruchten over KRC Genk beu: "Al de zeventiende keer"

Gepubliceerd: dinsdag 23 februari 2021 om 12:30di 23-02-2021 om 12:30

Laatste update: dinsdag 23 februari 2021 om 12:36di 23-02-2021 om 12:36

John van den Brom moet vrezen voor zijn job bij KRC Genk, al heeft hij het crisisoverleg wel overleefd. De Franstalige krant Le Soir noemde maandag zowaar Wesley Sonck als mogelijke opvolger. Sonck viel in Extra Time uit de lucht. 

Sonck kende als speler heel wat succes bij KRC Genk, maar is nog niet gevraagd als coach. "Neen, ik ben niet benaderd door KRC Genk. Het is al de zeventiende keer dat ze zoiets zeggen, misschien gaat het ooit eens prijs zijn. Of ik ja zou zeggen? Ze moeten het eerst vragen voor ik een antwoord kan geven", blijft hij op de oppervlakte.

Sonck zit duidelijk een beetje verveeld met het artikel. "Waarom belt die mens me niet eens eerst? Ik begrijp er niets van, ze schrijven dingen waar ik zelf niets van weet. Het is toch erg voor John van den Brom dat ze zoiets schrijven?"

Dinsdagochtend werd er bij KRC Genk nog druk gepraat over de positie van coach Van den Brom. Er wordt echter besloten om hem niet te ontslaan. Van den Brom zit vrijdag nog op de bank voor de wedstrijd op Sporting Charleroi, al lijkt dat echt wel de match van de laatste kans te gaan worden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws