KRC Genk is op zoek naar geloofwaardigheid: Kiezen is verliezen

KRC Genk is op zoek naar geloofwaardigheid: "Kiezen is verliezen"

Gepubliceerd: dinsdag 23 februari 2021 om 10:45di 23-02-2021 om 10:45

KRC Genk kampt met een acht op dertig en de positie van John van den Brom wordt wankel. Volgens Kjell Doms, KRC Genk-watcher van Het Laatste Nieuws, is het bestuur op zoek naar stabiliteit en geloofwaardigheid.

“Trekken ze de stekker uit de samenwerking met ‘VDB', dan moet Genk op zoek naar z'n vierde coach in 28 wedstrijden. Het gezichtsverlies moeten ze er dan bijnemen. Behouden ze het vertrouwen wel, dan kan Genk over een week tiende staan en uit de beker liggen. En krijgt de clubleiding van de achterban ongetwijfeld het verwijt veel te lang gewacht te hebben”, vindt Doms.

Van den Brom kreeg nog steun afgelopen week en inmiddels zou de knoop ook zijn doorgehakt. “In een emotionele speech wees technisch directeur Dimitri de Condé de groep afgelopen week nog op haar verantwoordelijkheid. In één adem sprak hij toen zijn steun uit voor Van den Brom. Hij vroeg en kreeg een reactie, alleen het resultaat bleef uit. Van den Brom nú slachtofferen zou wel heel cynisch zijn.”

“Ook al omdat Genk dan nog maar eens op zoek moet naar een nieuwe trainer. Na Mazzu, Wolf, Thorup en Van den Brom zou het de vijfde coach zijn op iets meer dan anderhalf jaar. Om bij elke voorstelling voor de ogen van de camera's te benadrukken hoezeer KRC Genk de weg van de stabiliteit wil bewandelen. Tja, welke geloofwaardigheid heb je dan nog als bestuur?”, aldus Doms.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws