Topmakelaar hekelt Bayat en Van Holsbeeck: 'Die maffia moet de cel in'

Topmakelaar hekelt Bayat en Van Holsbeeck: 'Die maffia moet de cel in'

Gepubliceerd: zondag 21 februari 2021 om 18:45zo 21-02-2021 om 18:45

Herman Van Holsbeeck en Mogi Bayat werden dit weekend op de korrel genomen door Het Nieuwsblad. Via Van Holsbeeck zou Bayat zowat de volledige controle hebben gehad op het transfer van Anderlecht. Zijn collega Jacques Lichtenstein is blij dat de vuile was wordt buitengehangen. 

Lichtenstein is geen kleine vis in het makelaarsmilieu. Hij heeft onder meer Vincent Kompany in zijn portefeuille zitten. Lichtenstein is duidelijk blij dat de wantoestanden bij Anderlecht aangekaart worden.

'Bedankt aan de Belgische media dat ze deze criminelen laten zien. Zij hebben het Belgische voetbal verbrod in die tien jaar. Het Belgische gerecht zal deze maffia in de cel gooien. Dan zullen de fans eindelijk weer kunnen genieten van een normaal spelletje', klinkt het hoopvol bij Lichtenstein.

Uit documenten van Football Leaks blijkt dat Bayat de burelen van Anderlecht gebruikte voor vrijwel alles en nauwelijks verandering aflegde bij Van Holsbeeck. Nochtans was Bayat officieel niet eens een werknemer van de club. 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lichtenstein (@jacqueslichtenstein)

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws