Zorgen om Lang en De Ketelaere: ‘Hij kon amper op zijn benen staan’

Zorgen om Lang en De Ketelaere: ‘Hij kon amper op zijn benen staan’

17-02-2021 07:00 Laatste update: 07:15
14

Club Brugge gaat met coronaproblemen richting Kiev voor de Europa League-wedstrijd tegen Dynamo Kiev. Philippe Clement en Hans Vanaken ontbreken, maar volgens Het Nieuwsblad ziet het er ook niet goed uit voor Noa Lang.

De Nederlander testte negatief op Covid-19, maar is wel ziek. Zijn situatie wordt nauwlettend in de gaten gehouden. ‘Vooral voor Noa Lang ziet het er niet goed uit. Het Nederlandse wonderkind van Club kon gisterochtend naar verluidt amper op zijn benen staan en moest uitzieken in bed’, klinkt het.

Ook goudhaantje Charles De Ketelaere had klachten. ‘Hetzelfde geldt voor Charles De Ketelaere, die maandagochtend met een verkoudheid naar huis werd gestuurd, maar ook geen drager is van het coronavirus. De kans dat hij tegen morgen volledig hersteld blijkt, is groter. Hij zit zeker op het vliegtuig.’

Clement liet zich eerder al uit over de situatie: "Ze zijn negatief, tenzij ze symptomen hebben, dan kunnen ze uiteraard niet spelen. De spelers hebben automatismen en de goeie vorm te pakken. Ik voel veel honger om Europees verder te gaan”, aldus de coach van Club Brugge.