Fans Club Brugge leven tussen angst en moed: 'Krijgen ons niet klein, come on'

Fans Club Brugge leven tussen angst en moed: 'Krijgen ons niet klein, come on'

16-02-2021 11:27
23

Club Brugge heeft slecht nieuws gekregen. Zowel Hans Vanaken als de gehele technische staf hebben positief getest op het coronavirus. Eerder bleken ook Stefano Denswil en Matej Mitrovic al besmet. Zij reizen allemaal niet mee af naar Kiev, waar Club donderdag Dynamo in de ogen kijkt. De fans schipperen tussen ontgoocheling en optimisme.

Hoe dan ook zal de corona-uitbraak een impact hebben op Club Brugge, niet in het minst vanwege de afwezigheid van de tweevoudige Gouden Schoen én de trainersstaf. Toch probeert een deel van de supporters de schouders niet te laten zakken. Er is immers nog voldoende kwantiteit en kwaliteit aanwezig om een goed resultaat neer te zetten in Oekraïne.

Anderen zien het dan weer somberder in. Een stille hoop in bange dagen is ... de temperatuur in Kiev. Daar is het op dit moment immers barkoud. Bij temperaturen onder -15 graden Celsius mag een club om uitstel vragen, schrijft de UEFA voor. Is dat een optie om de impact van deze corona-uitbraak het hoofd te bieden?

Tot slot zijn er, naar goede gewoonte, natuurlijk ook een resem grappenmakers op Twitter. Zij stellen zich bijvoorbeeld kandidaat voor de vacante positie van hoofdcoach.