Bakkali voorgesteld bij Beerschot: “Die van PSV zit nog steeds in mij”

Bakkali voorgesteld bij Beerschot: “Die van PSV zit nog steeds in mij”

03-02-2021 17:22 Laatste update: 17:22
14

Zakaria Bakkali maakt de overstap van RSC Anderlecht naar Beerschot. Het voormalige toptalent van PSV is voorgesteld bij de Antwerpse club en liet zich op een persconferentie onder meer uit over de keuze voor Beerschot.

“Waarom ik voor Beerschot heb gekozen?”, citeert Het Laatste Nieuws Bakkali. “Er waren nog enkele andere opties, maar dit was voor mij de beste oplossing. Beerschot is een ambitieuze club, ik had een goed gesprek met trainer Will Still, het is niet ver van huis en er is een zekere familiale band. Mijn vader heeft vroeger vlakbij gewoond, in Hoboken meer bepaald.”

Bakkali blijft positief. “Ik kan begrijpen dat er aan mij wordt getwijfeld. Maar zelf ben ik honderd procent positief. Het grote probleem is dat ik in de voorbije jaren behoorlijk wat pech heb gehad met blessures, maar in mijn hoofd blijft alles mogelijk. De Bakkali van indertijd bij PSV zit nog steeds in mij. Ik zie dit dan ook helemaal niet als mijn laatste kans. Vergeet niet dat ik nog altijd maar 25 ben. Ik leg mezelf geen onnodige druk op.”

Bakkali verkast op huurbasis naar Beerschot. “De eerste contacten met Beerschot dateerden van maandagochtend. Vervolgens heeft het nog tot 23 uur geduurd voor alles rond was. Of ik niet zenuwachtig werd naarmate de uren verstreken? Nee, ik was klaar voor alles: voor een transfer en zelfs voor een verlengd verblijf in de B-kern van Anderlecht. Al was dat natuurlijk niet ideaal geweest. Over die voorbije periode wil ik het trouwens liever niet hebben. Het is beter om vooruit te kijken. Vincent Kompany wenste me bij mijn vertrek in elk geval succes.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie