Oostende heeft uitstekend coronanieuws over drietal: 'Zij trainen weer mee!'

Oostende heeft uitstekend coronanieuws over drietal: 'Zij trainen weer mee!'

27-01-2021 16:46
0

KV Oostende toverde de voorbije weken enkele knappe prestaties op de grasmat. Des te bewonderenswaardig, aangezien de troepen van Alexander Blessin geteisterd werden door een uitbraak van het coronavirus. Die zorgen zijn inmiddels stilaan voorbij.

Corona hield KVO dus stevig in haar greep, maar lijkt die nu weer te lossen. Via de officiële kanalen laat de club weten dat Guillaume Hubert, Arthur Theate en Brecht Capon bij de meest recente onderzoeken negatief getest hebben. Zij mogen bijgevolg weer meetrainen. Of ze in aanmerking komen voor een selectie voor het thuisduel met Standard Luik, is nog koffiedik kijken. Die partij staat donderdagavond gepland.

Hoe dan ook zal Blessin opgelucht adem halen over de herwonnen krachten bij het trio. Doelman Hubert en verdedigers Capon en Theate zijn immers belangrijke krachten voor de Kustboys. Zij kunnen de komende weken meehelpen om een stunt van formaat te realiseren. Na 23 speeldagen staat KVO verrassend zesde, op amper twee punten van een virtuele plek in Play-Off 1.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie