Oostende heeft uitstekend coronanieuws over drietal: 'Zij trainen weer mee!'

Oostende heeft uitstekend coronanieuws over drietal: 'Zij trainen weer mee!'

Gepubliceerd: woensdag 27 januari 2021 om 16:46wo 27-01-2021 om 16:46

KV Oostende toverde de voorbije weken enkele knappe prestaties op de grasmat. Des te bewonderenswaardig, aangezien de troepen van Alexander Blessin geteisterd werden door een uitbraak van het coronavirus. Die zorgen zijn inmiddels stilaan voorbij.

Corona hield KVO dus stevig in haar greep, maar lijkt die nu weer te lossen. Via de officiële kanalen laat de club weten dat Guillaume Hubert, Arthur Theate en Brecht Capon bij de meest recente onderzoeken negatief getest hebben. Zij mogen bijgevolg weer meetrainen. Of ze in aanmerking komen voor een selectie voor het thuisduel met Standard Luik, is nog koffiedik kijken. Die partij staat donderdagavond gepland.

Hoe dan ook zal Blessin opgelucht adem halen over de herwonnen krachten bij het trio. Doelman Hubert en verdedigers Capon en Theate zijn immers belangrijke krachten voor de Kustboys. Zij kunnen de komende weken meehelpen om een stunt van formaat te realiseren. Na 23 speeldagen staat KVO verrassend zesde, op amper twee punten van een virtuele plek in Play-Off 1.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Waar zie jij Oostende eindigen na de reguliere competitie?

Eerste
3%
Tweede
7%
Derde
0%
Vierde
17%
Vijfde
3%
Zesde
27%
Zevende
20%
Achtste
17%
Negende
3%
Rechterkolom
3%
(30 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws