'KV Kortrijk vindt oplossing voor spitsenprobleem in de vorm van Gano (Genk)'

'KV Kortrijk vindt oplossing voor spitsenprobleem in de vorm van Gano (Genk)'

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2021 om 20:06ma 25-01-2021 om 20:06

Na maanden zoeken komt er dan toch een oplossing uit de bus voor Zinho Gano. KRC Genk zocht al een tijdje naar een nieuwe ploeg en heeft die ook gevonden in België.

Bij La Dernière Heure valt namelijk te lezen dat Gano richting KV Kortrijk kan trekken. De Kortrijkzanen haalden na het vertrek van Ilombe Mboyo al Teddy Chevalier in huis, maar zijn nog op zoek naar een extra aanvaller. Dat moet Gano worden.

Het gaat dan niet om een definitieve transfer, maar wel om een uitleenbeurt. KV Kortrijk hoopt meteen ook twee vliegen in één klap te kunnen slaan door niet alleen een nieuwe spits te vinden, maar ook een Belgische speler die het 'Belgenprobleem' deels kan oplossen bij de Kortrijkzanen.

Gano werd in de zomer van 2018 door KRC Genk weggehaald bij KV Oostende, maar werd nooit een echte basispion. Vorig seizoen leende Genk hem uit aan Royal Antwerp FC, maar ook daar raakte hij amper aan speelminuten. Dit seizoen kwam hij geen enkele keer uit voor Genk, waar hij in totaal dertig partijen voor speelde met zes doelpunten en twee assists tot gevolg.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws