Zulte Waregem-spits sluit transfer naar Standard niet uit: Dat weiger je niet

Zulte Waregem-spits sluit transfer naar Standard niet uit: "Dat weiger je niet"

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2021 om 18:15ma 25-01-2021 om 18:15

Gianni Bruno (29) is op dreef dit seizoen. De aanvaller van Zulte Waregem wist al tien keer te scoren en daarbovenop drie assists af te leveren. Een transfer is momenteel niet aan de orde, al sluit Bruno niet uit dat hij ooit nog voor Standard zal voetballen. Als de interesse er ooit komt alvast.

Vooraleer Bruno zijn profcarrière lanceerde in Frankrijk speelde hij in zijn jeugdjaren voor Standard. "Het is een speciale club. Toen ik klein was, hing er ook altijd elektriciteit in de lucht op Standard. Dat zit in de genen van de club. Ik ken de huidige directie niet, dus ik kan niet oordelen, maar ze lijkt me volledig te passen bij het DNA van de club", aldus de Essevee-spits in Sport/Voetbalmagazine.

"Mijn echtenote en ik hebben altijd van reizen gehouden, en soms zeggen we tegen elkaar dat we nog van mijn carrière zouden willen profiteren om een nieuwe bestemming te ontdekken Dat is een van de voordelen van mijn beroep Aan de andere kant: het truitje van Standard dragen, dat weiger je niet…", besluit Bruno.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Kan Bruno mee bij Standard?

Ja
69%
Nee
31%
(265 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws