Complex dossier Nmecha, maar Anderlecht hoopt: “Waarom niet blijven?”

Complex dossier Nmecha, maar Anderlecht hoopt: “Waarom niet blijven?”

Gepubliceerd: donderdag 21 januari 2021 om 08:44do 21-01-2021 om 08:44

Lukas Nmecha speelt op huurbasis bij RSC Anderlecht en hoort wekelijks bij de uitblinkers van paars-wit. Het transferdossier van de Manchester City-huurling is echter complex door het financiële aspect.

De entourage van Nmecha, papa Kalu, geeft Anderlecht alvast hoop. "Want Lukas heeft bij Anderlecht weer voetbalplezier gevonden. Bij Preston, Wolfsburg en Middlesbrough was het moeilijk, maar nu is Lukas gelukkig. Kompany gelooft in hem, de club geeft hem vertrouwen en de sfeer is goed. Dus ja, waarom zou Lukas weigerachtig staan tegen een extra seizoen? Uiteindelijk is 'happiness' wat telt. Maar evengoed gaat Lukas elders aan de slag."

Nmecha vindt het project van Anderlecht en Vincent Kompany interessant. "Lukas vindt dat Anderlecht een prachtig project begonnen is", gaat papa Kalu verder tegenover Het Laatste Nieuws. "Vind ik zelf ook. Anderlecht kiest voor jeugdspelers, wat niet evident is in het voetbal van vandaag, maar net dat maakt het zo knap. Lukas is blij daar deel van te mogen uitmaken."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Denk jij dat Nmecha bij Anderlecht zal blijven?

Ja
59%
Nee
41%
(280 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws