'Wordt Anderlecht-trainer Kompany nooit moe van zichzelf?'

'Wordt Anderlecht-trainer Kompany nooit moe van zichzelf?'

Gepubliceerd: maandag 18 januari 2021 om 17:15ma 18-01-2021 om 17:15

RSC Anderlecht is er afgelopen vrijdag niet in geslaagd punten te sprokkelen. Op bezoek bij KAS Eupen ging het met 2-0 onderuit. Niet naar de zin van Vincent Kompany, die er volgens Jacques Sys bijzonder geërgerd uitzag.

Bij Anderlecht lijkt er dit seizoen toch maar geen verbetering in te zitten en blijven dezelfde fouten terugkeren. 'Kompany moet elke week weer op dezelfde dingen hameren, hij valt echt in herhaling. Je moet je langzamerhand afvragen of hij niet moe wordt van zichzelf', schrijft Sys in Sport/Voetbalmagazine.

Dat uit zich ook in een zenuwachtige Kompany, vindt Sys. 'De laatste twee wedstrijden vond ik hem voor zijn doen ongemeen zenuwachtig: klagen over die strafschop die Anderlecht op OH Leuven tegen kreeg, terwijl die toch terecht was. En nu na de match in Eupen mopperen over de rode kaart van Lawrence.'

'Het contrasteert met de onverstoorbaarheid waarvan Kompany normaal blijk geeft. Als je hem voor wedstrijden hoort praten, dan hoor je geen spatje twijfel. Hij argumenteert heel duidelijk, hij is heel zelfverzekerd. Maar op de een of andere manier brengt hij dat niet op zijn spelers over', klinkt het.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws