Nieuwe kans Lamkel Zé? Idee van Anderlecht-shirtje kwam niet van hem zelf

Nieuwe kans Lamkel Zé? "Idee van Anderlecht-shirtje kwam niet van hem zelf"

Gepubliceerd: vrijdag 15 januari 2021 om 15:26vr 15-01-2021 om 15:26

Didier Lamkel Zé leek het helemaal verkorven te hebben bij Antwerp na zijn fratsen van de afgelopen weken, maar de middenvelder sluit vandaag weer aan bij de A-kern om te trainen. Volgens Wim De Coninck heeft hij een betere entourage nodig.

"De begeleiding van Lamkel Zé is niet goed. Zijn entourage zal hem altijd verkeerd zeggen hoe hij zich moet gedragen, want ik denk niet dat het zijn idee was om met dat shirtje van Anderlecht aan te komen op Antwerp", zegt De Coninck tijdens De Tribune van Sporza.

Bij Antwerp lijkt Lamkel Zé wel negen levens te hebben. "Frank Vercauteren zal hem misschien nog één kans geven. Bij het kleinste voetje dat Lamkel Zé dan misplaatst, zal het gedaan zijn met hem. Hij zal echt een omslag moeten maken, maar ik vrees dat hij dat niet kan."

The Great Old hoopt nog altijd miljoenen te vangen. "Bij Antwerp zijn ze wel bang dat Lamkel Zé elders plots zal ontbolsteren en zich professioneel zal gedragen. Daardoor hoopt Antwerp dat het redelijk wat geld kan krijgen voor Lamkel Zé en dat er belangstelling is voor hem."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Verdient hij nog een kans bij Antwerp?

Ja
38%
Nee
62%
(250 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws