'Pirlo denkt aan 37-jarige oud-ploeggenoot als nieuwe spits voor Juventus'

'Pirlo denkt aan 37-jarige oud-ploeggenoot als nieuwe spits voor Juventus'

05-01-2021 20:45
2

Dat Andrea Pirlo deze transferperiode een extra spits toe wil voegen aan de selectie van Juventus is geen opvallend nieuws. Dat hij hierbij denkt aan de 37-jarige Sampdoria-spits Fabio Quagliarella, waarmee hij in het verleden nog samenspeelde, is dat wel.

Verschillende Italiaanse media, waaronder La Gazzetta dello Sport, geven aan dat Quagliarella een serieuze optie is voor Pirlo deze transferperiode. De Oude Dame zou al bij Sampdoria geïnformeerd hebben naar de mogelijkheid om de routinier over te nemen. Pirlo en Quagliarella speelden tussen 2011 en 2014 al samen bij Juventus: een transfer zou een terugkeer op het oude nest betekenen. Quagliarella heeft ook de mogelijkheid om zijn aflopende contract bij Sampdoria te verlengen.

Quagliarella bewijst dit seizoen dat hij ondanks zijn leeftijd nog steeds een van de scherpschutters in de Serie A is. Hij heeft in veertien competitiewedstrijden zeven keer het net gevonden. Juventus is creatief in de zoektocht naar een nieuwe spits. Zo was ook Olivier Giroud in beeld, maar de Fransman is financieel niet haalbaar. Naar verluidt zijn ook Napoli-spits Fernando Llorente (35) en de transfervrije Graziano Pellè (35) kandidaten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie