UPDATE: 'Juventus wil Benevento Club Brugge-target bezorgen'

UPDATE: 'Juventus wil Benevento Club Brugge-target bezorgen'

20-12-2020 15:35 Laatste update: 07-01-2021 23:47
42

Club Brugge heeft een oogje laten vallen op Bryan Reynolds, een negentienjarig Amerikaans talent. De onderhandelingen zouden al aan de gang zijn, maar Blauw-Zwart krijgt stevig concurrentie uit het zuiden van Europa.

Dat meldt de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano. AS Roma is op dit moment ook aan het onderhandelen met Reynolds, een rechstachter die uitkomt voor FC Dallas. Juventus heeft eveneens een afspraak met de entourage van de jonge Amerikaan.

Reynolds is een aanvallend ingesteld rechtsachter. Hij speelde dit seizoen al 17 wedstrijden in de MLS en gaf daarin vier assist. Bij Club Brugge is hij een mogelijke opvolger van Clinton Mata, als die een transfer versiert naar het buitenland. 

De marktwaarde van Reynolds wordt geschat op circa zes miljoen euro. Hij verlengde in september zijn contract bij Dallas en ligt nog vast tot 2024.

Update: Volgens Fabrizio Romano heeft Club Brugge een bod van zeven miljoen euro uitgebracht op Reynolds. Het is nog niet duidelijk of Dallas het al dan niet gaat aanvaarden. Zelf wil de speler het liefst naar Italië verhuizen. De Amerikaanse club kreeg voor de rest nog geen officieel bod binnen op de rechtsachter. Wel klinkt het in de Italiaanse media dat AS Roma bereid is om zeven miljoen euro te betalen voor Reynolds. Ook Juventus volgt de situatie van de speler op de voet. 

Update: Fabrizio Romano meent dat Club Brugge nog altijd in de race is voor Reynolds. Toch lijkt Blauw-Zwart de strijd te gaan verliezen. Ook Juventus heeft ondertussen zeven miljoen euro geboden. De Oude Dame mag tijdens deze transferperiode evenwel geen nieuwe speler van buiten de EU aan de selectie toevoegen. Juventus wil daarom Reynolds zes maanden stallen bij Benevento.