Odjidja heeft nieuwe rol bij KAA Gent: Daar zijn nu andere jongens voor

Odjidja heeft nieuwe rol bij KAA Gent: "Daar zijn nu andere jongens voor"

20-12-2020 11:30 Laatste update: 12:09
4

Vadis Odjidja speelt zondagmiddag tegen zijn ex-ploeg Club Brugge. De middenvelder van KAA Gent speelt ook zijn 250ste match in de Belgische competitie, maar vindt het spijtig dat dat nog altijd zonder fans moet gebeuren. 

"Voor de wedstrijdleiding ligt dat misschien anders, want de fans daar zijn natuurlijk heel hevig. Maar ik speel persoonlijk toch liever met publiek, ook op bezoek bij Club", geeft hij aan bij Het Nieuwsblad. 

Ook in de Ghelamco Arena kan dat een groot verschil maken. "Ik denk dat onze fans voor een positieve sfeer zouden hebben gezorgd. Al hadden ze zich wellicht ook weleens – terecht – kwaad gemaakt. Maar dan zou die mindere periode volgens mij ook minder lang geduurd hebben."

Odjidja heeft onder Hein Vanhaezebrouck een nieuwe, hogere positie gekregen. "Ik kom minder aan de bal en kan minder het spel bepalen. Daar zijn nu andere jongens voor. Anderzijds kom ik nu meer in de zone van de waarheid en dan verwachten ze ook meer goals van mij. Ik had ook al enkele mogelijkheden maar jammer genoeg kon ik nog niet scoren. In Brugge? Hoe sneller hoe beter."