'Anderlecht zal laten weten dat zij eerste kandidaat zijn om hem opnieuw te huren'

'Anderlecht zal laten weten dat zij eerste kandidaat zijn om hem opnieuw te huren'

17-12-2020 09:15
8

RSC Anderlecht is volop aan het zoeken naar een diepe spits. Bij hun zoektocht kwamen de Brusselaars uit bij Mykola Kukharevych. De 19-jarige aanvaller van 1,93 meter is een type-Yaremchuk: groot en stevig, maar toch snel en technisch. Toch wil Anderlecht Lukas Nmecha niet opgeven, integendeel zelfs.

Het Nieuwsblad schrijft dat RSC Anderlecht er alles zal aan doen om Lukas Nmecha nog een jaar langer te huren van Manchester City. Helaas heeft paars-wit geen aankoopoptie, want dat was onbetaalbaar. Toch blijven de Brusselaars niet bij de pakken zitten. Ze gaan City laten weten dat zij de eerste kandidaat zijn om Nmecha eventueel nog een seizoen te huren.

Maar is dat realistisch? De Duitser droomt van een topcompetitie en heeft nog één jaar contract bij Man City. Als hij dit seizoen pakweg vijftien keer scoort, zal City-coach Guardiola hem mogelijk willen testen. Zo niet, dan zullen de Citizens hem misschien te gelde willen maken. Al is het voor Anderlecht nooit verkeerd om te proberen, laat Het Nieuwsblad weten.

Lukas Nmecha was al goed voor 9 doelpunten in de Jupiler ro League en maakt indruk om zijn snelheid gekoppeld en kracht en techniek.