Cassano spaart Lukaku niet: 'Hij staat niets eens in de top vijf'

Cassano spaart Lukaku niet: 'Hij staat niets eens in de top vijf'

09-12-2020 15:44 Laatste update: 15:46
23

Internazionale kan dit en vorig seizoen rekenen op een bijzonder sterke Romelu Lukaku. Onze landgenoten wordt door heel wat mensen gezien als één van de beste spitsen ter wereld. Antonio Cassano denkt daar anders over.

Op BoboTV, het mediakanaal van de voormalige spits Christian Vieri, kreeg Lukaku eerst nog bijzonder grote lof van Vieri zelf. "Voor mij is Lukaku de beste spits te wereld", gaf hij aan.

"Hij is beter dan Lewandowski, Kane en Suarez. Er valt gewoon niet te verdedigen op hem. Op de eerste plaats zet ik Lukaku, dan volgt Haaland en Lewandowski staat bij mij op drie", klonk het. Cassano denkt daar echter volledig anders over.

'Niet eens top vijf'
De voormalige spits van Real Madrid, AS Roma en Inter was zelfs bijzonder streng voor Lukaku. "Hij staat niet eens in de top vijf. Op fysiek vlak is hij een beest, maar daar stopt het ook", gaf Cassano aan.

"Elke bal die hij controleert belandt 50 meter verder, hij heeft twee kabeljauws op de plaats van zijn voeten. Hij heeft nog geen enkele prijs gewonnen. Fysiek is hij zeer sterk, maar als dat afneemt zal hij niet meer op niveau kunnen spelen", aldus Cassano.