Lukaku reageert na nieuwe topprestatie: “Speel het beste voetbal uit carrière”

Lukaku reageert na nieuwe topprestatie: “Speel het beste voetbal uit carrière”

Gepubliceerd: woensdag 2 december 2020 om 10:13wo 02-12-2020 om 10:13

Internazionale is nog niet uitgeteld in Europa en daar moet het vooral één man voor danken: Romelu Lukaku. De aanvaller was tegen Borussia Monchengladbach goed voor twee goals en houdt zo de hoop op kwalificatie voor de volgende ronde levend.

Inter won uiteindelijk met 3-2. "We zijn misschien nog geen topteam, maar we zijn aan het groeien", citeert Sporza Lukaku na afloop tegen Mönchengladbach. "Na de 1-3 hadden we wel geen risico's meer mogen nemen. We hadden het moeten afmaken."

In de slotfase maakte Gladbach zelfs 3-3, maar de goal werd door de VAR afgekeurd voor buitenspel. Zo maakt Inter nog een kans op een plek in de volgende ronde van het kampioenenbal. "Daar hebben we geluk gehad. We hopen dat deze zege een boost is voor de toekomst.”

Lukaku minimaliseert zijn bijdrage. "Ik ben gewoon een van de 25 spelers. Er zijn jongens met veel meer ervaring, maar ik probeer er wel alles aan te doen om mijn team te helpen. Ik speel graag samen met mijn ploegmaats, zij helpen mij om te groeien.”

De Rode Duivel ziet wel dat hij in bloedvorm is en dat hij momenteel op de top van zijn kunnen speelt. “Ik denk dat ik in het voorbije 1,5 jaar bij Inter het beste voetbal in mijn carrière gespeeld heb. Dat is ook dankzij de coach en mijn ploegmakkers”, aldus Lukaku.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws