Het doek valt: 'STVV zet trainer Muscat aan de deur'

Het doek valt: 'STVV zet trainer Muscat aan de deur'

Gepubliceerd: dinsdag 1 december 2020 om 19:21di 01-12-2020 om 19:21

Laatste update: dinsdag 1 december 2020 om 19:23di 01-12-2020 om 19:23

Het is nog niet officieel, maar VoetbalPrimeur.be heeft uit goede bron vernomen dat STVV Kevin Muscat bedankt voor bewezen diensten. De 3-2 nederlaag op het veld van Royal Excel Moeskroen was de druppel voor het bestuur van de Kanaries.

In oktober zat de Australiër al op de wip, maar na een 2-0 zege tegen Standard mocht hij blijven. Na de match tegen de Rouches kon STVV niet bevestigen. Eerst verloor STVV de derby tegen KRC Genk (1-2). Daarna volgde een gelijkspel tegen OHL (2-2). Vervolgens leek STVV op weg naar een cruciale zege tegen Waasland-Beveren, maar in de blessuretijd slikten de Kanaries alsnog de 1-1.

Dinsdag was het de match van de laatste kans voor Muscat. Het duel tegen Moeskroen liep evenwel fout af voor de Kanaries. In Henegouwen verloor STVV met 3-2. Het is nu nog maar een kwestie van tijd alvorens STVV het ontslag wereldkundig zal maken.

Pas in juli van dit jaar kwam Muscat bij STVV officieel voor de groep te staan. Daarvoor was hij aan de slag als Technisch Directeur op Stayen. Na het ontslag van Marc Brys wilde STVV Muscat al hebben als trainer, maar toen had hij niet de juiste papieren. Milos Kostic werd daarom even trainer. Na diens ontslag, nam Muscat het stokje over.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is het ontslag terecht?

Ja
69%
Nee
31%
(185 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws