Heeft Club toch een echte spits in de rangen? Baeten bij Club NXT

Heeft Club toch een echte spits in de rangen? Baeten bij Club NXT

Gepubliceerd: maandag 30 november 2020 om 22:03ma 30-11-2020 om 22:03

Philippe Clement en Club Brugge sukkelen al een eindje met een scoringsprobleem. Clement probeerde al enkele opties uit: De Ketelaere als valse negen, Krmencik kreeg zijn kans maar overtuigde nog niet en Youssouph Badji kon zijn stempel nog niet drukken. Wat nu?

De statistiek bij de spitsen van Club Brugge zijn niet om over naar huis te spreken. David Okereke scoorde voorlopig nog maar één keer, Michael Krmencik kon al drie maal de weg naar het net vinden en de nog jonge Youssouph Badji wist ook al drie maal te scoren. Opgeteld komen de spitsen van Club Brugge aan amper zeven stuks in de competitie. Hoogtijd voor Clement om een oplossing te zoeken.

Mogelijk dringt Clement bij Vincent Mannaert aan om in januari alsnog een goalgetter in huis te halen, al kan de Brugse coach in de tussentijd misschien wel zijn mosterd halen bij Club NXT. Daar zit Thibo Baeten, een 18-jarige spits die drie jaar geleden de overstap maakte uit de jeugd van AA Gent, inmiddels namelijk toch al aan vijf doelpunten in 12 wedstrijden. Absoluut geen slechte statistieken, zeker niet in vergelijking met de speerpunten van het A-elftal.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws