Mignolet wil ontgoocheling doorspoelen tegen Zenit: Iedereen kijkt er naar uit

Mignolet wil ontgoocheling doorspoelen tegen Zenit: "Iedereen kijkt er naar uit"

Gepubliceerd: zondag 29 november 2020 om 23:30zo 29-11-2020 om 23:30

Laatste update: zondag 29 november 2020 om 23:31zo 29-11-2020 om 23:31

Club Brugge heeft er een ontnuchterend weekend op zitten, tegen Moeskroen kwam het niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Simon Mignolet richt zijn blik echter al op het volgende doel: De Champions League.

Veel tijd om de teleurstelling na het gelijkspel tegen Moeskroen te verwerken krijgt Club Brugge niet, woensdagavond staat het cruciale duel tegen Zenit op het programma. Het Russische topteam is de belangrijkste concurrent voor een Europese overwintering in de Europa League, het belang is dan ook groot.

"Het is positief dat we opnieuw zo een grote wedstrijd kunnen spelen, iedereen kijkt er natuurlijk naar uit", wordt Mignolet geciteerd op de website van Club Brugge. "Het zal niet makkelijk zijn, maar in Rusland hebben we al getoond dat we de drie punten kunnen pakken. Laat ons hopen dat we zegevieren en ons in eerste instantie kunnen kwalificeren voor de Europa League."

Mignolet koestert echter ook nog hoop voor meer. "Als je nadien nog een finale kan spelen om door te stoten in de Champions League, dat zou mooi zijn. We gaan er alvast alles aan doen om dat mogelijk te maken", aldus de doelman.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Overwintert Club in Europa?

Ja
61%
Nee
39%
(51 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws