Zware klap voor OHL en Duplus: aanvoerder maanden out met scheenbeenbreuk

Zware klap voor OHL en Duplus: aanvoerder maanden out met scheenbeenbreuk

Gepubliceerd: dinsdag 24 november 2020 om 14:00di 24-11-2020 om 14:00

Oud-Heverlee Leuven blijft maar niet gespaard van de blessures. Het zag de voorbije weken al flink wat spelers uitvallen en zal het nu een hele poos zonder aanvoerder Frederic Duplus moeten doen.

De verdediger kermde het na een zware tackle van Christopher Durkin uit van de pijn en moest met een draagberrie van het veld gehaald worden. Na verder onderzoek bleek dat Duplus een scheenbeenbreuk heeft opgelopen en zo snel mogelijk geopereerd moet worden. Dat meldt OHL via de officiële kanalen.

Er wacht Duplus nu een lange revalidatie van meerdere maanden. Zijn seizoen is dus ook zo goed als helemaal voorbij. Een flinke klap voor Duplus, dat al voor de tweede keer dit seizoen tegen een revalidatie aankijkt. 'Iedereen die OHL een warm hart toedraagt, wenst de kapitein veel sterkte. Bon courage, Fred', schrijft men bij OHL.

Coach Marc Brys was alvast niet opgezet met de tackle van Durkin en haalde flink uit. "Ze zouden die echt levenslang moeten verbannen. Zulke fouten maak je niet. Ik vind dat ongepast. Je zag echt de intentie bij Durkin om Duplus aan te trappen, dat is onbegrijpelijk", gaf hij aan.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws