Griezmann doorbreekt stilte: Heb het lang verdragen, het is genoeg geweest

Griezmann doorbreekt stilte: "Heb het lang verdragen, het is genoeg geweest"

Gepubliceerd: maandag 23 november 2020 om 18:50ma 23-11-2020 om 18:50

Antoine Griezmann heeft voor het eerst gereageerd op de veelbesproken geruchten over zijn relatie met Lionel Messi en zijn situatie bij FC Barcelona. De Fransman geeft aan dat hij er genoeg van heeft dat de media verhalen de wereld in helpen.

Griezmann vindt het tijd om te reageren op alle verhalen die er rondom zijn persoon spelen de laatste tijd. Hij zou niet goed overweg kunnen met sterspeler Messi en zou daarnaast niet blij zijn met zijn positie bij Barcelona. De Fransman heeft er inmiddels genoeg van. "Het is tijd om dingen op hun plaats te zetten", vertelt hij bij Universo Valdano van Movistar, geciteerd door Diario SPORT.

Het interview wordt maandagavond om 23.00 uur uitgezonden, maar inmiddels is er al een preview gepubliceerd. "Ik heb sinds mijn presentatie nauwelijks meer met de media gesproken. Ik wilde niet via de media praten, maar via mijn voeten. Maar het is tijd om wat dingen recht te zetten. Ik heb het lang moeten verdragen, het is genoeg geweest."

Griezmann gaat in het interview in op verschillende zaken, waaronder zijn relatie met Messi, zijn eerste periode bij de club en de mediadruk van de laatste tijd.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws